Μοσχάρι

Το μοσχάρι είναι από τα νοστιμότερα κόκκινα κρέατα που κυκλοφορούν, ιδιαίτερα αν πάρεις από τα καλά κομμάτια κρέατος. Το μοσχάρι εφαρμόζει σε εκατοντάδες πιάτα και συνδυάζεται με χιλιάδες γεύσεις και παραλλαγές ταιριάζοντας με σχεδόν τις γεύσεις από όλες τις κουζίνες του κόσμου. Αν και τρομερά γευστικό και μαλακό, το μοσχάρι σαν κόκκινο κρέας πρέπει να υπάρχει σε περιορισμένες δόσεις στην εβδομαδιαία διατροφή σου. Στις παρακάτω σελίδες θα βρεις εκατοντάδες συνταγές για μοσχάρι και μοσχαρίσιο κρέας για να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να πάρεις ιδέες και να καταλήξεις στο τι θα φτιάξεις σήμερα.

fasolakia-me-mosxaraki

Φασολάκια με μοσχαράκι

Τύπος Συνταγής: , , ,
Μέση Βαθμολογία: (5 / 5)

Τα φασολάκια συνήθως τα τρώμε λαδερά, όμως σε πολλές περιοχές της Ελλάδας συνοδεύονται με μοσχάρι. Είναι πιο χορταστικό και απολαυστικό ...

Δες Περισσότερα