Αγκινάρες με μοσχάρι

2014-03-15
Αγκινάρες με μοσχάρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια διαφορετική συνταγή για αγκινάρες με μοσχάρι που θα αρέσει σε όλους! Ένα νόστιμο πιάτο αλλά και πολύ υγιεινό αφού συνδυάζει το κρέας με λαχανικά.

Υλικά

  • 400 γρ μοσχάρι (σε 8 κομμάτια)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κούπα κομμένες καρδιές αγκινάρας
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1/4 κούπας λευκό κρασί
  • 1/4 κούπας κρέμα γάλακτος

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά

Βήμα 2

Προσθέτουμε το μοσχάρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε τις αγκινάρες

Βήμα 5

Σβήνουμε με το κρασί

Βήμα 6

Αφήνουμε να μαλακώσει το κρέας (αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό)

Βήμα 7

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα

Βήμα 8

Οι αγκινάρες με μοσχάρι είναι έτοιμες!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή