Αθερίνα ψάρι τηγανιτή με κρεμμύδι

2015-03-07
αθερινα τηγανιτη με κρεμμυδι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια φανταστική συνταγή για να φτιάξετε αθερίνα ψάρι τηγανιτή με κρεμμύδι, ένα εύκολο πιάτο και πολύ νόστιμο. Γίνεται γρήγορα και δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο ενώ το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 1 κιλό αθερίνα
  • Λίγο αλεύρι
  • Ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια
  • Αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε και πλένουμε την αθερίνα

Βήμα 2

Αλατίζουμε και αφήνουμε για λίγα λεπτά σε ένα σουρωτό να στραγγίξει καλά

Βήμα 3

Χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια

Βήμα 4

Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια

Βήμα 5

Τα αποσύρουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί

Βήμα 6

Αλευρώνουμε το ψάρι και τηγανίζουμε με το υπόλοιπο λάδι

Βήμα 7

Σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με τα κρεμμύδια

Βήμα 8

Η αθερίνα τηγανιτή με κρεμμύδια είναι έτοιμη

 

Tips

 

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή