Αρνάκι λαδορίγανη

2014-03-28
Αρνάκι λαδορίγανη
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 35m

Ένα πολύ νόστιμο ελληνικό πιάτο που μπορείς να σερβίρεις σε ένα πασχαλινό ή επίσημο τραπέζι. Το αρνάκι λαδορίγανη γίνεται σχετικά εύκολα και γρήγορα.

Υλικά

  • 4 κομμάτια αρνάκι
  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  • Μισή κούπα νερό
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κουτ.σούπας ρίγανη
  • Αλάτι-Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Απλώνουμε πάνω στο αρνάκι το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη

Βήμα 2

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο βαθμούς

Βήμα 3

Βάζουμε στο ταψί το λεμόνι με το ελαιόλαδο και το νερό

Βήμα 4

Προσθέτουμε το κρέας και ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου

Βήμα 5

Το αρνάκι λαδορίγανη είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή