Αρνί λεμονάτο στην κατσαρόλα

2014-03-27
Αρνάκι λεμονάτο στην κατσαρόλα
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:05 h
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Ένα γευστικό πιάτο που μπορείς να μαγειρέψεις εύκολα: Το αρνί λεμονάτο στην κατσαρόλα είναι πολύ ελαφρύ και συνοδεύεται με πατατούλες!

Υλικά

  • 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1 κουτ.γλ. κορν φλάουρ
  • Μισή κούπα λευκό κρασί

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το αρνάκι από όλες τις πλευρές

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 3 λεπτά

Βήμα 4

Σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι

Βήμα 5

Συμπληρώνουμε την κατσαρόλα με νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε για 1 ώρα

Βήμα 7

Στο τέλος ρίχνουμε το κορν φλάουρ και τον χυμό λεμόνι

Βήμα 8

Το αρνάκι λεμονάτο στην κατσαρόλα είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή