Αρνί φρικασέ Αργυρώς

2014-05-16
Αρνί φρικασέ Αργυρώς
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 60m
  • Έτοιμη σε : 1:20 h

Μια καταπληκτική συνταγή μαγειρικής για να φτιάξεις το αρνί φρικασέ Αργυρώς, όπως το είχε δείξει η θεία στη γιαγιά. Δοκίμασε να φτιάξεις αυτή τη μοναδική και γευστική σπεσιαλιτέ και στείλε μου τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου.

Υλικά

  • 1 κιλό αρνί στήθος
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανός
  • λίγο αλάτι - πιπέρι
  • λίγο αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 1 λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε το κρέας, το αφήνουμε να στραγγίσει, το αλατοπιπερώνουμε, το πασπαλίζουμε με αλεύρι και το ροδίζουμε με το βούτυρο στην κατσαρόλα.

Βήμα 2

Ρίχνουμε, μετά, ζεστό νερό και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Βήμα 3

Αφού βράσει, πρέπει να μείνει τόσο νερό, όσο να σκεπάζει το κρέας.

Βήμα 4

Καβουρδίζουμε 2 κουταλιές αλεύρι και το ρίχνουμε μέσα να βράσει με το ζουμί, για να χυλώσει και μετά το αυγοκόβουμε με τα αυγά και τα λεμόνια.

Βήμα 5

Το αρνί φρικασέ Αργυρώς είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε.

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή