Αυγά γεμιστά με τόνο

2015-06-09
Αυγά γεμιστά με τόνο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 30m

Ως γνωστόν η μαγειρική απαιτεί έμπνευση και φαντασία, κάπως έτσι λοιπόν σου παραθέτω την παρακάτω συνταγή για να φτιάξεις υπέροχα και πολύ εύκολα αυγά γεμιστά με τόνο. Είναι μία πρόταση ιδανική για το μπουφέ σου, για μία βραδυά με φίλους, για οποιοδήποτε κάλεσμα. Το πιάτο αυτό συνοδεύεται τέλεια από μία δροσερή σαλάτα εποχής και σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις να το φτιάξεις και να μοιραστείς μαζί μου τις εντυπώσεις και τα σχόλια σου μέσα από το χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας. Αν δεν είσαι σίγουρη πως βράζουμε σωστά τα αυγά, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις βήμα βήμα την αντίστοιχη συνταγή, όπως παρουσιάζεται στον ιστότοπό μας.

Υλικά

  • 8 αυγά βρασμένα
  • 1/2 κούπα μαγιονέζα
  • 150 γραμ. τόνος σε ελαιόλαδο
  • 60 γραμ. αγγουράκι ψιλοκομένο
  • αλατι-πιπέρι
  • κάπαρη ή μαϊντανός (προαιρετικά)
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόβουμε τα βραστά αυγά στη μέση και αφαιρούμε τον ρκόκο από όλα τα κομμάτια.

Βήμα 2

Στο multi ρίχνουμε τους κρόκους που αφαιρέσαμε μαζί με τη μαγιονέζα, λίγο αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο από τον τόνο, το ξύδι και αναμειγνύουμε.

Βήμα 3

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα τα κομμάτια τόνου και αγγουριού και γεμίζουμε τα αυγά μας με το μείγμα.

Βήμα 4

Γαρνίρουμε τα αυγά είτε με φυλλαράκι μαϊντανού είτε με λίγη κάπαρη και είναι έτοιμο το πιάτο μας.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή