Αυγά καγιανά με ντομάτα, πιπεριές και τυρί φέτα στο τηγάνι

2015-05-25
Αυγά καγιανά
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 0m

Άλλοι την γνωρίζουν ως στραπατσάδα, άλλοι ως τουρλού και αυτό γιατί πολλά ονόματα υπάρχουν για το φαγητό που θα σου παρουσιάσω που δεν είναι άλλο από τα αυγά καγιανά με ντομάτα, πιπεριές και τυρί φέτα στο τηγάνι. Πρόκειται για αυγά με ντομάτα και φέτα, ενώ επιδέχεται και διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τα γούστα σου. Είναι ένα πολύ απλό και γρήγορο φαγητό που όλη η οικογένεια αγαπάει να τρώει για πρωινό και όχι μόνο. Ακολούθησε τη συνταγή που σου παραθέτω παρακάτω και μοιράσου τις εντυπώσεις σου μαζί μου μέσα από το χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας. Στον ίδιο χώρο μπορείς να μου στείλεις και οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείς και όποια απορία προκύψει στην διάρκεια εκτέλεσης ή ανάγνωσης της συνταγής αυτής. Είναι μια εκπληκτική καλοκαιρινή κυρίως πρόταση την οποία σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις.

Υλικά

  • 4 αυγά φρέσκα
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι-πιπέρι
  • 200 γραμ. φέτα βαρελίσια
  • 1 πιπεριά κόκκινη

Διαδικασία

Βήμα 1

Σωτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ένα τηγανάκι και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, ώστε να πάρουν μία βράση όλα τα υλικά μαζί για μερικά λεπτά.

Βήμα 2

Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά και τρίβουμε τη φέτα μέσα σε αυτά.

Βήμα 3

Ρίχνουμε το μείγμα μας στο τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το πιάτο μας χάνοντας τα πολλά υγρά του.

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή