Αυθεντικό Γερμανικό στρούντελ με κιμά από κρέας

2015-01-07
γερμανικο στρουντελ με κιμα
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε αυθεντικό Γερμανικό στρούντελ με κιμά από κρέας, ένα αλμυρό ορεκτικό ή συνοδευτικό που μπορείτε να σερβίρετε σε ένα επίσημο τραπέζι αλλά και σαν σνακ στην οικογένειά σας. Πρόκειται για μια πίτα πολύ νόστιμη και πολύ χορταστική που παρασκευάζεται πολύ εύκολα και με λίγα υλικά, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Υλικά

  • 1 φύλλα κρούστας
  • 1 αυγό χτυπημένο με λίγο αλάτι
  • 3 κούπες έτοιμος βρασμένος κιμάς
  • Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς

Βήμα 2

Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο και το αλείφουμε με το αυγό

Βήμα 3

Τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο και αλείφουμε με αυγό

Βήμα 4

Καλύπτουμε με το τρίτο φύλλο και αλείφουμε με αυγό

Βήμα 5

Βάζουμε τον κιμά περιμετρικά στο φύλλο

Βήμα 6

Προσθέτουμε πιπέρι ή κάποιο άλλο μπαχαρικό της επιλογής μας

Βήμα 7

Κλείνουμε το φύλλο τυλίγοντας προσεχτικά σε ρολό και κλείνοντας καλά τις δύο άκρες

Βήμα 8

Αλείφουμε με λίγο αυγό και ψήνουμε για 10 λεπτά

Βήμα 9

Το αυθεντικό Γερμανικό στρούντελ με κιμά από κρέας είναι έτοιμο.

 

Tips

  • Προσθέσετε μυρωδικά της επιλογής σας
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή