Γέμιση γαλοπούλας με λουκάνικο, μανιτάρια και κάστανα χωρίς ρύζι

2014-12-10
gemisi-galopoulas-me-loukaniko-kastana-kai-manitaria
  • Σερβίρεις : 20
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε γέμιση γαλοπούλας με λουκάνικο μανιτάρια και κάστανα χωρίς ρύζι, και να εντυπωσιάσετε γευστικά τους καλεσμένους σας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Είναι πολύ απλή και γρήγορη και με πολύ αγαπημένα υλικά. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 900 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
  • 900 γρ. μανιτάρια
  • 900 γρ. κάστανα καθαρισμένα
  • 200 μλ. κονιάκ
  • Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο νερό σε μια χαμηλή κατσαρόλα και αφού βράσει ρίχνουμε το λουκάνικο κομμένο σε λεπτές φέτες και ψήνουμε για 5 λεπτά με κλειστό το καπάκι

Βήμα 2

Ψιλοκόβουμε τα κάστανα και τα μανιτάρια, τα ρίχνουμε μαζί με το λουκάνικο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση

Βήμα 3

Οταν τελειώσει το νερό σβήνουμε με το κονιάκ και βράζουμε για 3 λεπτά ακόμα

Βήμα 4

Γεμίζουμε την γαλοπούλα με το μίγμα και την υπόλοιπη γέμιση συνεχίζουμε να την μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα προσθέτοντας όσο νερό χρειαστεί

Βήμα 5

Η γέμιση γαλοπούλας με λουκάνικο κάστανα και μανιτάρια χωρίς ρύζι είναι έτοιμη

 

Tips

Προσθέστε σταφίδες αν σας αρέσουν οι πιο γλυκές γεύσεις

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή