Γέμιση Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας με κιμά και ρύζι χωρίς συκωτάκια ή εντόσθια

2014-12-20
gemisi-galopoulas-me-kima-kai-ruzi
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια γευστική συνταγή για γέμιση Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας με κιμά και ρύζι χωρίς συκωτάκια ή εντόσθια. Ο συνδυασμος της επιτυχίας! Δοκιμάστε να φταξετε αυτή τη συνταγή για ένα συνοδευτικό που θα δώσει άλλη διάσταση στη ψητή γαλοπούλα.

Υλικά

  • 350 γρ. βρασμένο ρύζι αλατισμένο
  • 900 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 80 γρ.παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 μεγάλλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • μαιντανός

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το κρεμμύδι

Βήμα 3

Το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το βρασμένο ρύζι

Βήμα 4

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι, βάζουμε τον κιμά και ανακατεύουμε , ωστε να διαλυθεί σε μικρά κομμάτια και να μαγειρευτεί καλά

Βήμα 5

Ανακατεύουμε τον κιμά με το ρύζι και τα κρεμμύδια, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στους 180 γαι 30 περίπου λεπτά

Βήμα 6

Το βγάζουμε απ το φούρνο και ανακατεύουμε μέσα την παρμεζάνα και όσο μαιντανό επιθυμούμε

Βήμα 7

Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με το γούστο μας και προσθέτουμε τον μαιντανό γαι γαρνιτούρα

Βήμα 8

Η γέμιση Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας με κιμά και ρύζι χωρίς συκωτάκια ή εντόσθια είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή