Γαλέος μαριναρισμένος βραστός στο τηγάνι

2015-03-15
γαλέος μαριναρισμένος
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια καταπληκτική συνταγή για να φτιάξετε γαλέο μαριναρισμένο βραστό στο τηγάνι, ένα πεντανόστιμο πιάτο που προετοιμάζεται πολύ εύκολα. Η μαρινάδα δίνει στο ψάρι μια πολύ ξεχωριστή γεύση που θα λατρέψουν ακόμα και τα παιδιά που δεν προτιμούν το ψάρι. Ιδανικό για το οικογενειακό τραπέζι!

Υλικά

  • 2 φιλέτα γαλέος
  • 1 κουτ.γλ. ρίγανη
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κουτ.σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σιγοβράζουμε σε ένα τηγάνι μια κούπα νερό με ελαιόλαδο, ρίγανη, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 2

Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και ρίχνουμε τον γαλέο

Βήμα 3

Σιγοβράζουμε για 4 λεπτά και ρίχνουμε το λεμόνι

Βήμα 4

Αφήνουμε μέχρι να δέσει η μαρινάδα και να μαγειρευτεί το ψάρι

Βήμα 5

Ο γαλέος μαριναρισμένος είναι έτοιμος

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή