Γαλοπούλα τηγανιά με πιπεριές και μανιτάρια

2015-10-21
tigania-galopoula
  • Σερβίρεις : 8-10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Πρόκειται για μία από τις νοστιμότερες συνταγές με γαλοπούλα που σου έχουμε προτείνει η οποία αν και τηγανιτή είναι κατάλληλη για δίαιτα. Είναι μια εξαιρετική πρόταση που μπορείς να σερβίρεις μαζί με μια σαλάτα σαν ένα από τα γεύματα της ημέρας σου – αν κάνεις διαίτα σου συστήνουμε αυτό να είναι το κυρίως γεύμα σου το οποίο δεδομένα θα το απολαύσεις. Είναι μια εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη πρόταση παρά το διαιτιτικό της χαρακτήρα και σηκώνει διάφρορες παραλλαγές στα υλικά και κυρίως στα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσεις. Καλή όρεξη και καλή απόλαυση.

Υλικά

  • 750 γρ στηθος γαλοπουλας
  • 3 μικρες ωριμες ντομάτες
  • 2 κουταλιες ελαιόλαδο
  • 1 μεγαλο ξερο κρεμμύδι
  • 1 πιπερια κοκκινη, 1 κιτρινη, 1 πρασινη
  • 1 πακετο μανιτάρια

Διαδικασία

Βήμα 1

Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους.

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και προσθέτουμε το φιλέτο γαλοπούλας.

Βήμα 3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τις ντομάτες και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και να δημιουργηθεί σάλτσα.

Βήμα 4

Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή