Γαρδουμπάκια λαδορίγανη

2014-04-20
Γαρδουμπακια λαδοριγανη
  • Σερβίρεις : 5-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 40m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:15 h
  • Έτοιμη σε : 1:55 h

Μια απλή συνταγή για να πετύχεις τέλεια γαρδουμπάκια λαδορίγανη και να σερβίρεις φέτος το Πάσχα!

Υλικά

  • 1 αρνίσια συκωταριά
  • 1 αρνίσια αντεριά
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1/3 κούπας λευκό κρασί
  • 5 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 1 κουτ.σούπας ρίγανη
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα εντεράκια

Βήμα 2

Καθαρίζουμε τη συκωταριά και κόβουμε τα εντόσθια σε μικρά κομμάτια

Βήμα 3

Δένουμε τα κομμάτια της συκωταριά με το εντεράκι και το σγίγγουμε για να μην ανοίξει

Βήμα 4

Βάζουμε σε ένα ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και νερό

Βήμα 5

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 75 λεπτά

Βήμα 6

Τα γαρδουμπάκια λαδορίγανη είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις και πατάτες για να ψηθούν μαζί!
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή