Γαριδάκι Συμιακό ψιλό και τηγανιτό

2014-09-01
γαριδακι συμιακο
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ καλή συνταγή για να μαγειρέψεις γαριδάκι Συμιακό ψιλό και τηγανιτό, ένα πραγματικά πεντανόστιμο πιάτο που αρέσει σε όλους να απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Είναι τέλειο για μεζές αλλά και σαν πρώτο πιάτο μαζί με άλλα συνοδευτικά. Γίνεται πολύ εύκολα και μπορείς να προσθέσεις διάφορα μπαχαρικά που σου αρέσουν.

Υλικά

  • 750-800 γρ. γαριδάκι Συμιακό
  • Ελαιόλαδο
  • ¾ κούπας αλεύρι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λίγη πάπρικα
  • 1 σφ. ούζο

Διαδικασία

Βήμα 1

Αλευρώνουμε το γαριδάκι ελαφρά και πασπαλίζουμε με πάπρικα, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε το γαριδάκι

Βήμα 3

Τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα και στο τέλος ρίχνουμε ούζο

Βήμα 4

Αφήνουμε για δυο λεπτά και σερβίρουμε

Βήμα 5

Το γαριδάκι Συμιακό ψιλό και τηγανιτό είναι έτοιμο για να το σερβίρεις.

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή