Γαριδομακαρονάδα με ούζο και φέτα

2014-03-20
Γαριδομακαρονάδα με ούζο και φέτα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια ωραία συνταγή που μυρίζει Ελλάδα! Η γαριδομακαρονάδα με ούζο και φέτα είναι πολύ νόστιμη και πολύ εύκολη και θα εντυπωσιάσει.

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 450 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
  • 1/4 κούπας ούζο
  • 4 ντομάτες κομμένες
  • 1 κούπα φέτα σε κομματάκια

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε το ούζο και τις γαρίδες

Βήμα 5

Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα για περίπου 5 λεπτά

Βήμα 6

Προσθέτουμε το ούζο και αφήνουμε να εξατμιστεί για 2 λεπτά

Βήμα 7

Προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό αν χρειαστεί

Βήμα 8

Μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα

Βήμα 9

Προσθέτουμε στη σάλτσα τα μακαρόνια και ρίχνουμε τη φέτα

Βήμα 10

Η γαριδομακαρονάδα με ούζο και φέτα είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.4 / 5)

4.4 5 10
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

10 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή