Γαριδομακαρονάδα της Αργυρώς με μαϊντανό

2014-03-20
Γαριδομακαροναδα της αργυρώς
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ νόστιμη γαριδομακαρονάδα της Αργυρώς με μαϊντανό που είναι το ιδανικό πιάτο για να σερβίρεις το καλοκαίρι και αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Σέρβιρε με λίγη παρμεζάνα και καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 450 γρ. γαρίδες
  • 2 συσκευασίες ολόκληρα ντοματάκια
  • 1/4 κούπας φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι -πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά

Βήμα 3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια σε κομμάτια

Βήμα 4

Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 5 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε τις γαρίδες και το μαϊντανό και δυναμώνουμε τη φωτιά. Σβήνουμε με το κρασί και αφηνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί.

Βήμα 6

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα τα μακαρόνια

Βήμα 7

Βράζουμε για 2 λεπτά και ανακατεύουμε

Βήμα 8

Η γαριδομακαρονάδα της Αργυρώς με μαϊντανό είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.4 / 5)

3.4 5 58
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

58 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recipe Comments

  • marie colin

    το κρασι ???? το πινουμε !!!

  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

    πολυ καλη.μπορουμε να αντικαταστησουμε το μαντανο με βασιλικο ,και το κρασι με ουζο.