Γιαουρτογλυκό με μπισκότα Παπαδοπούλου χωρίς αυγά

2015-08-27
Γιαουρτογλυκό με μπισκότα Παπαδοπούλου
  • Σερβίρεις : 18
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Η συνταγή για γιαουρτογλυκό που σου παρουσιάζω παρακάτω στον ιστότοπο μας θα σε βοηθήσει να φτιάξεις εύκολα απλά και κυρίως οικονομικά το πιο νόστιμο γιαουρτογλυκό με μπισκότα Παπαδοπούλου που υπάρχει. Λίγα και απλά υλικά λοιπόν που κάθε νοικοκυρά διαθέτει στο ντουλάπι της θα συνθέσουν το πιο νόστιμο γλυκό, ιδανικό για κάθε περίσταση. Στραγγιστό γιαούρτι, τα αγαπημένα σε όλους μας μπισκότα Παπαδοπούλου, γάλα, ζάχαρη και κόρν φλάουρ είναι όλα και όλα όσα θα χρειαστείς. Φτιάξε λοιπόν και εσύ στο σπίτι γρήγορα και εύκολα αυτό το απίθανο γλυκάκι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και φυσικά μη ξεχάσεις να μου στείλεις τα σχόλια σου μέσα από το χώρο που θα βρεις κάτω κάτω στη σελίδα.

Υλικά

  • 1 συσκευασία μπισκότα Παπαδοπούλου
  • 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κούπα γάλα
  • 50 γραμ. κόρν φλάουρ
  • 100 γραμ. ζάχαρη

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά απλώνουμε τα μπισκότα στην επιφάνεια του ταψιού που θα χρησιμοποιήσουμε.

Βήμα 2

Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ανακατεύοντας τα διαρκώς μέχρι να πήξει το μείγμα μας και να δημιουργηθεί μία κρέμα.

Βήμα 3

Τέλος απλώνουμε την κρέμα μας πάνω από τα μπισκότα ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του ταψιού.

Βήμα 4

Σπάμε και τα υπόλοιπα μπισκότα που μας έχουν περισσέψει από πάνω και τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Βήμα 5

Σερβίρουμε με μαρμελάδα, σιρόπι ή ότι άλλο εμείς θέλουμε.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή