Γλώσσα ψάρι φιλέτο στο φούρνο με σπανάκι

2015-03-03
γλωσσα στο φουρνο με σπανακι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε γλώσσα ψάρι φιλέτο στο φούρνο με σπανάκι, ένα γευστικό και πολύ υγιεινό πιάτο. Η συνταγή μπορεί να γίνει με διάφορα παρόμοια ψάρια αλλά και με μυρωδικά της επιλογής σας. Η προετοιμασία είναι εύκολη και δεν απαιτεί πολλά υλικά. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 280 γρ. σπανάκι αποψυγμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ.σούπας γλυκό κρασί
  • 1 κουτ.σούπας αλεύρι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 4 φιλέτα γλώσσα
  • 1/3 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κουτ.σούπας βούτυρο
  • Κρέμα γάλακτος

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα λαδωμένο ταψί βάζουμε το σπανάκι

Βήμα 2

Βάζουμε τα ψάρια από πάνω και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 3

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το κρασί με το αλεύρι και προσθέτουμε την κρέμα

Βήμα 4

Περιχύνουμε πάνω από το ψάρι και πασπαλίζουμε με το τυρί

Βήμα 5

Ρίχνουμε το βούτυρο και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς

Βήμα 6

Η γλώσσα στο φούρνο με σπανάκι είναι έτοιμη

 

Tips

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο σπανάκι αν θέλετε
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή