Γόπες ψητές στη σχάρα στα κάρβουνα

2015-09-06
Γόπες ψητές στα κάρβουνα
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Βρες τη συνταγή για ψάρι που σου παραθέτω στην παρακάτω σελίδα και φτιάξε υπέροχες γόπες ψητές στα κάρβουνα υγιεινές και ζουμερές, σερβίροντας τες είτε με σαλάτα εποχής είτε με πατατούλες τηγανητές είτε με οτιδήποτε άλλο προτιμάς. Πρόκειται για μία πανεύκολη ως προς την εκτέλεση της συνταγή για την οποία το μόνο που θα χρειαστείς είναι να εφοδιαστείς με υπομονή έως ότου ετοιμαστούν τα κάρβουνα καθώς και να προμηθευτείς ολόφρεσκα και λαχταριστά ψαράκια από τον ψαρά της γειτονιάς σου. Το μυστικό της νοστιμιάς βρίσκεται στο καλό αλάτισμα των ψαριών καθώς και στο ζέσταμα της σχάρας προτού τοποθετήσουμε επάνω τα ψάρια. Στείλε μου τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου μέσα από το χώρο που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 κιλό γόπες
  • ελαιόλαδο για το άλλειμα
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε καλά τις γόπες μας από εντόσθια και λέπια.

Βήμα 2

Στη συνέχεια τις αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά, τις λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές και αφού έχει κάψει καλά η σχάρα μας τις τοποθετούμε επάνω σε σειρά.

Βήμα 3

Ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά λαδώνοντάς τες στο ενδιάμεσο με τη βοήθεια ενός πινέλου.

Βήμα 4

Σερβίρουμε με γαρνιτούρα της προτίμησής μας.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή