Εύκολα και γρήγορα κρουασάν με γέμιση ζαμπόν τυρί

2015-06-15
Εύκολα κρουασάν με γέμιση ζαμπόν τυρί
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Σου παραθέτω τον τρόπο για να φτιάξεις τα νόστιμα, εύκολα και γρήγορα κρουασάν με γέμιση ζαμπόν τυρί που είναι από τις πιο απλές συνταγές για αλμυρά κρουασάν που θα βρεις. Θα χρειαστείς έτοιμη ζύμη για κρουασάν που υπάρχει παντού πλέον στην αγορά και το αγαπημένο σου είδος τυριού και ζαμπόν. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο θα έχεις ετοιμάσει το πιο λαχταριστό σνάκ ιδανικό και για το πρωινό σου. Φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου παραλλαγή στη συνταγή χρησιμοποιώντας όποιο επιπλεόν υλικό εσύ επιθυμείς να έχει ως γέμιση το κρουασανάκι σου. Περιμένω με χαρά τα σχόλια σου στο χώρο που θα θα βρείς στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για κρουασάν που θα βρεις στην αγορά
  • 6 φέτες ζαμπόν
  • 6 φέτες τυρί (κασέρι, γκούντα)

Διαδικασία

Βήμα 1

Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα πάγκο και τη χωρίζουμε σε 6 τρίγωνα κομμάτια.

Βήμα 2

Τοποθετούμε σε κάθε κομμάτι από μία διπλωμένη φέτα ζαμπόν και μία τυρί, έτσι ώστε να ακολουθούν το σχήμα της ζύμης.

Βήμα 3

Τυλίγουμε τη ζύμη μας σύ,φωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 4

Τοποθετούμε τα κρουασανάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή