Εύκολα κουλουράκια καρότου με κρασί διαιτητικά

2015-11-15
Κουλουράκια καρότου διαίτης
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 30m

Η συνταγή για κουλουράκια που σου παραθέσω μέσα από την παρακάτω σελίδα θα σε παροτρύνει να φτιάξεις κουλουράκια καρότου με κρασί διαιτητικά. Πρόκειται για μία απολαυστική πρόταση που θα σου λύσει τα χέρια ειδικά αν βρίσκεσαι σε περίοδο που θέλεις να προσέξεις λιγάκι τη διατροφή σου και αυτό γιατί αποτελεί μία οικονομική, εύκολη ως προς την εκτέλεση της συνταγή που μπορεί να καταναλωθεί ως υγιεινό και χορταστικό κολατσιό όλες τις ώρες είτε από μικρούς είτε από μεγάλους χωρίς ενοχές. Τα υλικά θα δεις ότι είναι λίγα και απλά ενώ είμαι σίγουρη ότι αν ακολουθήσεις τα βήματα της συνταγής κατά γράμμα μέσα σε μισή ώρα θα έχεις το πλέον κατάλληλο κολατσιό για σένα. Περιμένωνα μάθω τις εντυπώσεις σου μέσα από το χώρο που βρίσκεται κάτω κάτω στη σελίδα.

 ingredients]

Διαδικασία

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας στον κάδο του μίξερ εκτός παό το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ που τα ρίχνω σιγά σιγά στο τέλος χτυπώντας μέχρι να δημιουργηθεί μία εύπλαστη ζύμη που δεν κολλάει στα τοιχώματα.

Βήμα 2

Ύστερα πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα και το μέγεθος που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.

Βήμα 3

Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή