Εύκολος κορμός λευκής σοκολάτας με μπισκότα Παπαδοπούλου

2015-09-14
kormos-leykhs-sokolotas-me-mpiskota-papadopoulou
  • Σερβίρεις : 12
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 2:000 h

Ο αγαπημένος μας σε όλους κορμός μόνο που σε αυτή τη συνταγή γίνεται με λευκή σοκολατα συνοδευόμενος από τα εξίσου αγαπημένα μπισκότα Παπαδοπούλου. Ο συνδυασμός απλά υπέροχος και πολύ εύκολος. Η γεύση που προέρχεται από ένα συνδυασμό υλικών όπως το λικέρ και το κράνμπερι είναι μοναδική. Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει για την προσπάθεια μιας και είναι μια ιδιαίτερη πρόταση που λατρεύουν τα παιδιά και που μπορείς να σερβίρεις σε κάθε περίσταση, από ένα επίσημο γεύμα μέχρι σαν απογευματινό ή πρωινό σνακ. Καλή όρεξη και καλή απόλαυση.

Υλικά

  • 200 γρ λευκή κουβερτούρα
  • 200 γρ βούτυρο αγελαδινό
  • 150 γρ. αποξηραμένα cranberries
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 3 κ.σ. λικέρ (βύσσινο ή πορτοκάλι ή κακάο) ό,τι προτιμάτε
  • 2 πακέτα μπισκότα << ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ>>

Διαδικασία

Βήμα 1

Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπωλ

Βήμα 2

Παίρνουμε μία κατσαρόλα σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη λιώνουμε μαζί με το βούτυρο. Την κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Περιχύνουμε το μίγμα στα σπασμένα μπισκότα και στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη, το λικέρ της αρεσκείας μας και τα cranberries και ανακατεύουμε.

Βήμα 4

Τέλος βάζουμε το μίγμα αυτό σε μία λαδόκολλα , το τυλίγουμε και το τοποθετούμε για 2-3 ώρες στην κατάψυξη.

Βήμα 5

Μόλις παγώσει το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή