Εύκολο cheesecake με γιαούρτι, ζαχαρούχο γάλα και λεμόνι χωρίς τυρί

2015-11-03
cheesecake-me-giaourti-kai-zaxarouxo-gala
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 2:10 h

Αγαπημένες μου φίλες καλημέρα. Σήμερα σας παρουσιάζω ένα εκπληκτικό cheesecake για να συνδυάζουμε την γεύση με την απόλαυση και τι σιλουέτα. Αποφάσισα να προτείνω ένα γλυκό το οποίο λόγω των συστατικών του μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως ένα δροσερό και φρέσκο επιδόρπιο, φτιάχνοντας τη γεύση μας. Είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο επιδόρπιο για να δροσιστείτε. Επίσης απευθυνόμαστε και σε αυτούς που τους αρέσει το γιαούρτι, σκέτο ή σε κάποιο γλυκό όπως εδώ. Επιπλέον, μπορεί η καθεμία ξεχωριστά με βάση την επιθυμία της να επιλέξει τα λιπαρά του γάλακτος, κάνοντας αν θέλει το γλυκό μας ακόμα πιο ελαφρύ. Είμαι βέβαιη πως με αυτή τη συνταγή θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους στο σπίτι. Καλή απόλαυση!

Υλικά

  • 1 morfat creamy
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 400 γρ. μπισκότα digestive
  • οτιδήποτε της αρεσκείας μας για το γαρνίρισμα
  • χυμό από 1 λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά στο μίξερ ρίχνουμε το morfat creamy και το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει σφιχτή η κρέμα, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Μόλις είναι έτοιμη η κρέμα την τοποθετούμε στο ψυγείο.

Βήμα 2

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία, θρυματίζουμε στο multi τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα μπωλ.

Βήμα 3

Τέλος σε ένα ταψάκι στρώνουμε τη βάση που έχουμε φτιάξει, από πάνω απλώνουμε την κρέμα και από πάνω τη γαρνιτούρα της αρεσκείας μας. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή