Ζαμπονοκασερόπιτα με φύλλο κρούστας έτοιμο κόλαση

2015-06-12
Ζαμπονοκασερόπιτα με φύλλο κρούστας
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 60m
  • Έτοιμη σε : 1:15 h

Στη σελίδα που ακολουθεί σου παραθέτω μία εκπληκτική συνταγή για σπιτική λαχταριστή ζαμπονοκασερόπιτα με φύλλο κρούστας έτοιμο κόλαση που θα γλύφεις και τα δάχτυλά σου καθώς είναι από τις καλύτερες συνταγές για ζαμπονοκασερόπιτα που σου έχουμε προτείνει στην ιστοσελίδα μας. Είναι μία πρόταση που λατρεύει η οικογένεια μου και σου συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις και εσύ. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα πιο αγνά υλικά σου και μέσα σε λίγο χρόνο θα έχεις μία πολύ νόστιμη πίτα γεμιστή με ζαμπόν και ποικιλία τυριών, τα οποία μπορείς να επιλέξεις εσύ ποια θα είναι ανάλογα με τα γούστα σου. Περιμένω να τη δοκιμάσεις και να μου στείλεις οπωσδήποτε τα σχόλια σου στο χώρο που θα βρεις στη σελίδα παρακάτω.

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 250 γραμ. κασέρι
  • 250 γραμ. γραβιέρα
  • 240 γραμ. γκούντα
  • 240 γραμ. φέτα
  • 250 γραμ. ζαμπόν
  • 1 λίτρο γάλα
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 συσκευασία φύλλο κρούστας

Διαδικασία

Βήμα 1

Ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα τυριά μας τριμμένα ή κομμένα κυβάκια, τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε και το ζαμπόν ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.

Βήμα 2

Προσθέτουμε στο μπολ και 4 φύλλα κρούστας ψιλοκομμένα.

Βήμα 3

Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο πυρέξ και στρώνουμε 5 φύλλα βουτυρωμένα μεταξύ τους, προσθέτοντας από πάνω τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια.

Βήμα 4

Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας βουτυρωμένα και πάλι μεταξύ τους και χαράσουμε την πίτα μας σε κομμάτια με το μαχαίρι.

Βήμα 5

Έχουμε χτυπήσει τα αυγά μαζί με το γάλα στο χέρι και περιχύνουμε την πίτα μας με αυτό το μείγμα.

Βήμα 6

Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή