Ζαργάνες πλακί

2015-09-07
Ζαργάνες πλακί
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:45 h

Φτιάξε υπέροχες ζαργάνες πλακί ακολουθώντας την εύκολη και παραδοσιακή συνταγή με ψάρι που σου παραθέτω μέσα από τη σελίδα που ακολουθεί. Πρόκειται για μία πρόταση πεντανόστιμη, ιδανική για κάθε περίσταση που είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελάνει εσένα και την οικογένεια σου. Ζαργάνες, ντοματούλα, σκόρδο, κρεμμύδι χυμός λεμονιού αλλά και ντομάτας  καθώς και πιπεριές φλωρίνης συνθέτουν το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Δοκίμασε και εσύ να ακολουθήσεις την συνταγή μου και θα με θυμηθείς. Μη διστάσεις να μου στείλεις σχόλια και παρατηρήσεις μέσα από το χώρο που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 κιλό ζαργάνες
  • 3 μεγάλα κρεμμύδια
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 πιπεριές φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • ελαιόλαδο
  • χυμός 1 λεμονιού
  • χυμός από 2 ντομάτες
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τις ζαργάνες από λέπια και εντόσθια.

Βήμα 2

Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο, τη ντομάτα και τα κρεμμύδια.

Βήμα 3

Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, αναμειγνύουμε και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.

Βήμα 4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τα ψάρια μας.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

0 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή