Καβουροσαλάτα Αργυρώς

2014-03-24
Καβουροσαλάτα Αργυρώς
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 10m

Η καβουροσαλάτα Αργυρώς είναι ένα τέλειο ορεκτικό για ένα επίσημο τραπέζι και σερβίρεται ως μεζές μαζί με φρυγανισμένο ψωμάκι.

Υλικά

  • 250 γρ. ψίχα καβουριού
  • 2 κλωνάρια σέλερυ
  • 1 ξινόμηλο ψιλοκομμένο
  • 2 λάιμ (χυμός)
  • 6 ντοματίνια ψιλοκομμένα
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ.σούπας άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.σούπας μουστάρδα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ βάζουμε το σέλερυ, το ξινόμηλο, τον χυμό, τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα μπαχαρικά

Βήμα 2

Προσθέτουμε την ψίχα καβουριού και ανακατεύουμε

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το λάδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 4

Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο

Βήμα 5

Η καβουροσαλάτα Αργυρώς είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λεμόνια
  • Αφήνουμε στο ψυγείο πριν σερβίρουμε
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 5
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

5 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή