Καβουροσαλάτα της Εύης

2014-04-12
Καβουροσαλάτα της Εύης
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια καταπληκτική και εξαιρετικά γευστική παραδοσιακή συνταγή για να μαγειρέψεις την καβουροσαλάτα της Εύης σου παρουσιάζω παρακάτω για να την δοκιμάσεις και να μου στείλεις τις εντυπώσεις σου.

Υλικά

  • 1 κουτί καβουράκια
  • 3 ντομάτες για σαλάτα
  • 1 αγγουράκι
  • 3 αυγά βρασμένα
  • μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 λεμόνι
  • 4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα

Διαδικασία

Βήμα 1

Στραγγίζουμε τα καβουράκια και τα κόβουμε μικρά κομμάτια μέσα στη λεκάνη.

Βήμα 2

Προσθέτουμε το αγγουράκι, κομμένο μικρά κομματάκια, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα αυγά κομμένα σε τέσσερα κομμάτια το καθένα, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Στίβουμε επάνω το λεμόνι, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε.

Βήμα 4

Βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο για να διατηρείται δροσερή.

Βήμα 5

Λίγο πριν τη σερβίρουμε, πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε το μέρος του κοτσανιού.

Βήμα 6

Τις κόβουμε φέτες μέσα σε μικρή πιατέλα αρχίζοντας από το κοτσάνι και φτάνοντας λίγο πιο κάτω από το κέντρο, προσέχοντας να μην αποχωριστούν οι φέτες.

Βήμα 7

Τις ανοίγουμε λίγο και τα ενδιάμεσα τα γεμίζουμε με τη σαλάτα που έχουμε στο ψυγείο και έτσι η καβουροσαλάτα της Εύης είναι έτοιμη νόστιμη και ευπαρουσίαστη.

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή