Καβούρια κοκκινιστά μαγειρευτά με κολοκυθάκια

2014-03-08
Καβούρια κοκκινιστά
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 35m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 35m
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Μια εξαιρετικά νόστιμη, πρωτότυπη και παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξεις καβούρια κοκκινιστά μαγειρευτά με κολοκυθάκια θα βρεις παρακάτω. Είναι ένα μοναδικό και διαφορετικό ορεκτικό το συνιστώ άμα βρεις φρέσκα καβούρια. Και εδώ μπορείς να πειραματιστείς με την σάλτσα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις υλικά.

Υλικά

  • 500 γραμ. καβουράκια μικρά
  • 500 γραμ. κολοκυθάκια μικρά
  • 200 γραμ. ντομάτες ώριμες
  • λίγα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • άνηθο
  • πιπέρι, αλάτι
  • 1 κούπα λάδι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά τα καβούρια και τα καβουρδίζουμε μαζί με το λάδι, με τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, πιπέρι και το άνηθο.

Βήμα 2

Όταν καβουρδιστούν καλά, ρίχνουμε τη ντομάτα και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά.

Βήμα 3

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε στα δυο και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα να βράσουν όλα μαζί είκοσα λεπτά.

Βήμα 4

Τα καβούρια κοκκινιστά μαγειρευτά με κολοκυθάκια είναι έτοιμα για να τα απολαύσεις.

 

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή