Καναπεδάκια υπέροχα με προσούτο, παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα

2014-12-29
kanapedakia-me prosouto-kai parmesana
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 5m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε καναπεδάκια υπέροχα με προσούτο, παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα για ενα γρήγορο συνοδευτικό για το κρασί σας. Τα υλικά έρχονται απο την Ιταλία. Αλλα αυτό δεν μας εμποδίζει να γευτούμε αυτές τις γνώριμες πλέον γεύσεις με τους φίλους μας ένα βραδάκι κατα την διάρκεια των γιορτών. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε

Υλικά

  • 8 φέτες προσούτο
  • 50 γρ. ρόκα
  • 150 γρ. παρμεζάνα σε 8 στίκς
  • 200 γρ. λιαστές ντομάτες
  • Μπαλσάμικο για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε τα στίκς της παρμεζάνας για 5 λεπτά στο γκρίλ να «ιδρώσουν»

Βήμα 2

Ανοίγουμε τις φέτες του προσούτο και βάζουμε στην άκρη λίγη ρόκα, μερικές λιαστές ντομάτες και ενα κομμάτι παρμεζάνα

Βήμα 3

Τυλίγουμε σε ρολάκι

Βήμα 4

Γαρνίρουμε με το μπαλσάμικο

Βήμα 5

Τα καναπεδάκια υπέροχα με προσούτο, παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα είναι έτοιμα

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή