Κανελόνια με κιμά και κόκκινη σάλτσα ντομάτας

2014-03-12
Κανελόνια με κιμά και κοκκινη σάλτσα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 55m
  • Έτοιμη σε : 1:05 h

Μια ιταλική συνταγή για κανελόνια με κιμά και κόκκινη σάλτσα ντομάτας! Ένα πεντανόστιμο πιάτο για το μεσημεριανό σας οικογενειακό τραπέζι.

Υλικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 500 γρ. ντοματοχυμός
  • 8 φέτες μοτσαρέλα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα

Βήμα 4

Προσθέτουμε τον μισό ντοματοχυμό και τη ρίγανη

Βήμα 5

Αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά

Βήμα 6

Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά

Βήμα 7

Βάζουμε λίγο ντοματοχυμό στον πάτο ενός ταψιού

Βήμα 8

Τοποθετούμε τα κανελόνια και περιχύνουμε με τον υπόλοιπο ντοματοχυμό

Βήμα 9

Βάζουμε τις φέτες μοτσαρέλα από πάνω

Βήμα 10

Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για μισή ώρα

Βήμα 11

Τα κανελόνια με κιμά και κόκκινη σάλτσα ντομάτας είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή