Κανελόνια με σπανάκι και τυρί

2014-04-07
Κανελονια με σπανακι και τυρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια πολύ όμορφη συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και τυρί που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια ή στους καλεσμένους σου αν σκέφτεσαι να το σερβίρεις σε ένα επίσημο τραπέζι.

Υλικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 1 κουτ.σούπας βούτυρο
  • 250γρ. σπανάκι
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Μισή κούπα φέτα σε κομμάτια
  • 140γρ. τυρί ρικότα
  • 300γρ. τοματίνια
  • 2 κούπες σάλτσα ντομάτας

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σκόρδο και το σπανάκι

Βήμα 4

Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα τυριά και ανακατεύουμε

Βήμα 6

Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα και βάζουμε σε ταψί

Βήμα 7

Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας

Βήμα 8

Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200ο βαθμούς

Βήμα 9

Τα κανελόνια με σπανάκι και τυρί είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή