Κανελόνια με σπανάκι και φέτα και παρμεζάνα

2014-04-08
κανελονια με σπανακι κι φετα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια καταπληκτική συνταγή για κανελόνια με σπανάκι και φέτα και παρμεζάνα που γίνεται πολύ εύκολα και είναι πολύ νόστιμη.

Υλικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 600γρ.σπανάκι
  • 200γρ. φέτα
  • 400γρ. ντοματοχυμό
  • 25 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Ζεματίζουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε καλά

Βήμα 3

Αναμειγνύουμε το σπανάκι με τη φέτα και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τοποθετούμε σε ταψί

Βήμα 5

Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και την παρμεζάνα

Βήμα 6

Ψήνουμε για 30 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία

Βήμα 7

Τα κανελόνια με σπανάκι και φέτα και παρμεζάνα είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λαζάνια και να τα τυλίξεις σε ρολό
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 6
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

6 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή