Κανελόνια γεμιστά με τόνο

2014-02-25
Κανελόνια με τόνο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 45m

Φτιάξτε κανελόνια γεμιστά με τόνο μέσα σε λίγα λεπτά! Είναι μια πολύ γευστική συνταγή, ελαφριά και θα τους ξετρελάνει όλους.

Υλικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 1 κουτ. γλ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία ντοματάκια αποφλοιωμένα
  • 1 κονσέρβα τόνο
  • 1 & ½ κούπα τυρί τριμμένο
  • 1 κουτ. γλ. πάπρικα
  • 90 γρ.βούτυρο
  • 1/3 κούπα αλεύρι
  • 2 κούπες γάλα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο

Βήμα 2

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα ντοματάκια

Βήμα 4

Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε

Βήμα 6

Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον τόνο

Βήμα 7

Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα κανελόνια

Βήμα 8

Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο

Βήμα 9

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι

Βήμα 10

Ανακατεύουμε για 1 λεπτό

Βήμα 11

Προσθέτουμε το γάλα και το 1 κούπα τυρί

Βήμα 12

Αποσύρουμε από τη φωτιά

Βήμα 13

Περιχύνουμε τα κανελόνια με τη σάλτσα

Βήμα 14

Ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί και την πάπρικα

Βήμα 15

Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 25 λεπτά

Βήμα 16

Τα κανελόνια γεμιστά με τόνο είναι έτοιμα! Καλή όρεξη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή