Κανελόνια με φέτα, σπανάκι και ντομάτα

2014-04-08
κανελονια με φετα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Ένα απολαυστικό πιάτο για κανελόνια με φέτα, σπανάκι και ντομάτα που μπορείς να φτιάξεις πολύ εύκολα και γρήγορα και να εντυπωσιάσεις!

Υλικά

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 2 κούπες σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. φέτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 κούπες ντοματοχυμό

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Ζεματίζουμε το σπανάκι και το στραγγίζουμε καλά

Βήμα 3

Αναμειγνύουμε το σπανάκι με τη φέτα και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 4

Γεμίζουμε τα κανελόνια και τοποθετούμε σε ταψί

Βήμα 5

Περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας

Βήμα 6

Ψήνουμε για 30 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία

Βήμα 7

Τα κανελόνια με φέτα, σπανάκι και ντομάτα είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να το φτιάξεις εύκολα και με 4 φύλλα λαζάνια
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κοτόπουλο
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή