Καπαροσαλάτα

2014-05-09
Καπαροσαλάτα
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια πολύ νόστιμη και υγιεινή, παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξεις την καπαροσαλάτα σου παρουσιάζω παρακάτω για να την δοκιμάσεις και να μου στείλεις τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1/4 φύλλα και σπυριά κάπαρης
  • 1/4 κρίταμα (στα βράχια της θάλασσας)
  • 1/4 ελιές πράσινες
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • 1 κουταλάκι ξύδι
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αφού πλύνουμε τα φύλλα, τα σπυριά της κάπαρης και τα κρίταμα τα βράζουμε σε μισή κατσαρόλα νερό.

Βήμα 2

Ζεματάμε τις πράσινες ελιές, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τις κόβουμε κομματάκια.

Βήμα 3

Όταν στραγγίσουν, τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα, τα περιχύνουμε με το λάδι και το ξύδι, τα αλατίζουμε και έχουμε έτοιμη μία νόστιμη καπαροσαλάτα.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή