Καραβίδες μικρές γιουβέτσι με ρύζι πιλάφι

2014-09-23
καραβιδες γιουβετσι με ρυζι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ ωραία συνατγή για καραβίδες μικρές γιουβέτσι με ρύζι πιλάφι, ένα τέλειο πιάτο για να σερβίρεις ως κυρίως σε ένα εορταστικό τραπέζι ή σε ένα μπουφέ για τους καλεσμένους σου. Γίνεται πολύ νόστιμο και σίγουρα θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Οι καραβίδες δίνουν μοναδική νοστιμιά στο γιουβέτσι και με αυτή τη συνταγή θα καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 500 γρ. ψαχνό καραβίδας
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 2 κλ. σέλερυ ψιλοκομμένα
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα ζωμός κότας
  • 1 κουτ.σούπας ντοματοχυμός
  • 1 κούπα ρύζι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σέλερυ, τα φρέσκα κρεμμύδια και την πιπεριά

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε

Βήμα 4

Ρίχνουμε τον ζωμό και τον ντοματοχυμό

Βήμα 5

Προσθέτουμε τις καραβίδες και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά

Βήμα 6

Προσθέτουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί

Βήμα 7

Οι καραβίδες μικρές γιουβέτσι με ρύζι πιλάφι είναι έτοιμες!

 

Tips

  • Πρόσθεσε τα μυρωδικά της επιλογής σου
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή