Καραβίδες με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας με κρέμα γάλακτος

2014-09-17
καραβιδες με σαλτσα μουσταρδας
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια φανταστική συνταγή για να μαγειρέψεις καραβίδες με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας με κρέμα γάλακτος, ένα εντυπωσιακό πιάτο για να σερβίρεις σε ένα μπουφέ με θαλασσινά ή σε ένα επίσημο τραπέζι. Δεν θέλει πολύ κόπο και το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ γευστικό. Μπορείς να κάνεις την ίδια συνταγή και με παρόμοια θαλασσινά!  Δοκίμασέ την οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 6-8 καραβίδες
  • Μισό κιλό ντομάτες ώριμες
  • Μισή κούπα αρακά
  • Μισή κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουτ.σούπας τριμμένο σκόρδο
  • 60 ml λευκό κρασί
  • 60 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 170 ml κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τις καραβίδες και κρατάμε το ψαχνό

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το κρασί

Βήμα 3

Προσθέτουμε το τυρί και τη μουστάρδα

Βήμα 4

Σιγοβράζουμε μέχρι να μειωθεί στο μισό

Βήμα 5

Προσθέτουμε τις καραβίδες και τα υπόλοιπα υλικά

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 7

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 8

Σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα μουστάρδας

Βήμα 9

Οι καραβίδες με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας με κρέμα γάλακτος είναι έτοιμες!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή