Καρπάτσιο ψαριού σολωμού

2014-09-13
καρπατσιο σολομου
  • Σερβίρεις : 6-8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 5m

Μια πολύ καλή συνταγή για να φτιάξεις καρπάτσιο ψαριού σολωμού, ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ιδανικό για ορεκτικό ή μεζέ. Ταιριάζει πολύ σε ένα μπουφέ με θαλασσινά και είναι ένα από τα πιο νόστιμα καρπάτσιο που θα δοκιμάσεις. Είναι εύκολο να το φτιάξεις στο σπίτι σου και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους! Δοκίμασέ το!

Υλικά

  • 1 κιλό σολωμός κομμένος σε λεπτές φέτες
  • 1 κούπα ψιλοκομμένος άνηθος
  • Μισή κούπα χυμός από λεμόνι
  • 1 & ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ψωμί

Διαδικασία

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ αλάτι, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο

Βήμα 2

Σε μια πιατέλα βάζουμε τις φέτες σολομού και πασπαλίζουμε με άνηθο και πιπέρι

Βήμα 3

Περιχύνουμε με το λεμόνι

Βήμα 4

Κόβουμε φέτες το ψωμί και το φρυγανίζουμε

Βήμα 5

Σερβίρουμε μαζί!

Βήμα 6

Το καρπάτσιο ψαριού σολομού είναι έτοιμο

 

Tips

  • Είναι προτιμότερο να ζητήσεις από τον ιχθυοπώλη σου να σου κόψει τον σολομό γιατί θα είναι δύσκολο στο σπίτι με το μαχαίρι!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή