Κασερόπιτα τέλεια με γκούντα, κρέμα γάλακτος και μπέικον

2014-10-12
ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 55m

Μια πραγματικά πολύ νόστιμη κασερόπιτα τέλεια με γκούντα, κρέμα γάλακτος και μπέικον, μια πίτα πλούσια σε γεύση που θα αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Γίνεται με λίγα υλικά και πολύ εύκολα ενώ μπορεί να σερβιριστεί τόσο το πρωί, όσο και μαζί με το γεύμα ή σαν βραδινό. Με αυτή τη συνταγή σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε. Θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι και δεν θα μείνει ούτε ένα κομμάτι! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
  • 250 γρ. γκούντα
  • 250 γρ. έμενταλ
  • 250 γρ. κασέρι
  • 5-6 φέτες μπέικον (ή όσες θέλεις) κομμένες
  • 1 αναψυκτικό σόδα
  • Πιπέρι
  • Λίγο βούτυρο
  • 1 κρέμα γάλακτος (μικρή συσκευασία)

Διαδικασία

Βήμα 1

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας

Βήμα 2

Βάζουμε από πάνω τα τυριά τριμμένα και το μπέικον

Βήμα 3

Βάζουμε τη σφολιάτα από πάνω και χαράσσουμε σε κομμάτια

Βήμα 4

Ρίχνουμε πάνω από την πίτα τη σόδα και την κρέμα γάλακτος

Βήμα 5

Αφήνουμε για 15 λεπτά και τη ψήνουμε στους 180 για 45 λεπτά

Βήμα 6

Η κασερόπιτα τέλεια με γκούντα, κρέμα γάλακτος και μπέικον είναι έτοιμη

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο 2 τυριά ή να προσθέσεις ακόμα και 4 της επιλογής σου!
  • Χρησιμοποίησε όποιο είδος φύλλο για πίτα σου αρέσει! Θα γίνει το ίδιο νόστιμο!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή