Κεφτεδάκια με φέτα

2014-08-04
κεφτεδακια με φετα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια υπέροχη συνταγή για κεφτεδάκια με φέτα που θα γίνουν πολύ αφράτα και ζουμερά. Ένα αγαπημένο φαγητό που αρέσει σε όλη την οικογένεια και μπορεί να σερβιριστεί σαν κυρίως πιάτο με συνοδευτικό αλλά και σαν μεζές! Είναι τέλειο για πικνίκ, για να πάρεις μαζί σου στο γραφείο αλλά και σε μια εκδρομή.

Υλικά

  • Μισό κιλό κιμάς από μοσχάρι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένη
  • 1 κουτ.γλ. ρίγανη
  • 1 φλιτζ. φέτα θρυμματισμένη
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι –πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, το ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 2

Τα ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε και την φέτα

Βήμα 3

Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στον φούρνο

Βήμα 4

Τα κεφτεδάκια με φέτα είναι έτοιμα

 

Tips

 

  • Μπορείς να τα μαγειρέψεις στο φούρνο αν θέλεις να τα κάνεις πιο υγιεινά και ελαφριά
  • Αν τα τηγανίσεις, αλεύρωσέ τα ελαφρά!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή