Κολοκυθοανθοί γεμιστοί Αργυρώ

2014-04-30
κολοκυθοανθοι γεμιστοι αργυρω
  • Σερβίρεις : 12-25
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια φανταστική συνταγή, οι κολοκυθοανθοί γεμιστοί Αργυρώ είναι τέλειο για ορεκτικό και πεντανόστιμοι!

Υλικά

  • 25 κολοκυθοανθοί
  • 1 φλιτζ. ξινομυζήθρα
  • Μισό φλιτζ. τρίμματα φέτας
  • Μισό φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • Μισό φλιτζ. σταφίδα
  • Αλάτι- Πιπέρι
  • 1 αυγό
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1¼ φλιτζ. μπίρα παγωμένη
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε και καλά τους κολοκυθοανθούς, τους στεγνώνουμε και βγάζουμε τους στημόνες

Βήμα 2

Σε ένα μπολ βάζουμε την μπίρα με λίγο αλάτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε

Βήμα 3

Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά

Βήμα 4

Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα λουλούδια και τα κλείνουμε στρίβοντας τις άκρες τους

Βήμα 5

Βουτάμε τους κολοκυθοανθούς στο χυλό και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

Βήμα 6

Οι κολοκυθοανθοί γεμιστοί Αργυρώ είναι έτοιμοι!

 

Tips

  • Κατά το πλύσιμο θέλει προσοχή γιατί αν τραυματιστούν θα ανοίξουν κατά το τηγάνισμα!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή