Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ανθότυρο

2014-05-01
κολοκυθοανθοι γεμιστοι με ανθοτυρο
  • Σερβίρεις : 10-20
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια καταπληκτική συνταγή για κολοκυθοανθούς γεμιστούς με ανθότυρο, το πιο γευστικό ορεκτικό! Δοκιμάστε το, οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 20 κολοκυθοανθοί
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 200 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 κουτ.σουπας ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για τηγάνισμα
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 4 κουτ.σούπας κορνφλάουρ
  • 1 φλιτζ. (υγρή) σόδα
  • Αλάτι- πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε και καλά τους κολοκυθοανθούς, τους στεγνώνουμε και βγάζουμε τους στημόνες

Βήμα 2

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο

Βήμα 3

Προσθέτουμε τη σόδα και αφήνουμε τον χυλό στο ψυγείο

Βήμα 4

Αναμειγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε πιπέρι

Βήμα 5

Γεμίζουμε τα λουλούδια και στρίβουμε τις άκρες για να κλείσουν

Βήμα 6

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι

Βήμα 7

Βουτάμε τους ανθούς στο χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

Βήμα 8

Οι κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ανθότυρο είναι έτοιμοι!

 

Tips

  • Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις σταφίδες, ταιριάζουν πολύ!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή