Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

2014-04-30
Κολοκυθοανθοι γεμιστοι με φετα
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια ωραία συνταγή για να φτιάξεις κολοκυθοανθούς γεμιστούς με φέτα, ένα πολύ νόστιμο μεζέ που δεν θα αφήσει κανένα δυσαρεστημένο!

Υλικά

  • 20 κολοκυθοανθοί
  • 300 γρ.φέτα τριμμένη
  • 4 λιαστές ντομάτες κομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • Πιπέρι
  • 1 κουτάκι μπίρα
  • Αλεύρι (όσο πάρει)
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και αφαιρούμε τους στημόνες προσεχτικά

Βήμα 2

Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί

Βήμα 3

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μπίρα και προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός

Βήμα 4

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης

Βήμα 5

Γεμίζουμε προσεχτικά τα λουλούδια και τα κλείνουμε καλά με τις άκρες

Βήμα 6

Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν

Βήμα 7

Οι κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα είναι έτοιμοι!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή