Κοντοσούβλι γεμιστό

2014-04-09
Κοντοσουβλι γεμιστο
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:40 h
  • Έτοιμη σε : 2:55 h

Μια πασχαλινή συνταγή για κοντοσούβλι γεμιστό που είναι κάπως πικάντικο και πολύ νόστιμο!

Υλικά

  • 3 κιλά χοιρινό (κοιλιά για ρολό ή ανοιχτή από τον χασάπη)
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη
  • 2 ντομάτες χοντροκομμένες σε ροδέλες
  • Λίγη φέτα
  • Μια πρέζα ρίγανη
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά το κρέας και το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί

Βήμα 2

Ρίχνουμε ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 3

Βάζουμε στο κέντρο όλα τα υλικά

Βήμα 4

Το κλείνουμε σε ρολό και το δένουμε καλά με σπάγκο

Βήμα 5

Το ψήνουμε με λίγο νερό στους 200ο βαθμούς για 15 λεπτά

Βήμα 6

Χαμηλώνουμε στους 170ο βαθμούς και ψήνουμε γυρνώντας το για δυόμιση ώρες

Βήμα 7

Το κοντοσούβλι γεμιστό είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή