Κοντοσούβλι εξοχικό

2014-04-08
κοντοσουβλι εξοχικο
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:45 h

Μια εξαίσια συνταγή για να φτιάξεις το Πάσχα κοντοσούβλι εξοχικό εύκολα και με ελάχιστο κόπο!

Υλικά

  • 4 κιλά χοιρινό (λαιμός) για κοντοσούβλι
  • 3 καρότα
  • 2 κρεμμύδια
  • Χυμός μήλου
  • Δενδρολίβανο
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 ντομάτες

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά και κόβουμε το κρέας έτσι ώστε να τα περάσουμε από τη σούβλα

Βήμα 2

Σε ένα μπολ βάζουμε χυμό μήλου, καρότα, δενδρολίβανο και το κρέας

Βήμα 3

Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και προσεχτικά περνάμε με ένα μαχαιράκι ώστε να κάνουμε μια τρύπα στη μέση

Βήμα 4

Βάζουμε τα κρεμμύδια στο μπολ και μαρινάρουμε το κρέας για 24 ώρες

Βήμα 5

Κόβουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές

Βήμα 6

Βάζουμε το κρέας στη σούβλα και ενδιάμεσα βάζουμε πιπεριά, ντομάτα και κρεμμύδι

Βήμα 7

Ψήνουμε στα κάρβουνα περίπου για μιάμιση ώρα

Βήμα 8

Το κοντοσούβλι εξοχικό είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ανανά
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή