Κοντοσούβλι μαριναρισμένο στη λαδόκολλα

2014-04-10
Κοντοσουβλι μαριναρισμενο στη λαδοκολλα
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:35 h

Μια τέλεια συνταγή για κοντοσούβλι μαριναρισμένο στη λαδόκολλα για να γίνει πεντανόστιμο και να λιώνει στο στόμα!

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο για κοντοσούβλι
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • 1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά κομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 κουταλιά μαϊντανό
  • Μια πρέζα ρίγανη
  • Λίγο θυμάρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ

Βήμα 2

Βάζουμε μέσα το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά

Βήμα 3

Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε ιδανικά όλο το βράδυ

Βήμα 4

Περνάμε το κρέας από σουβλάκια και τα τυλίγουμε καλά σε λαδόκολλα

Βήμα 5

Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για μιάμιση ώρα

Βήμα 6

Το κοντοσούβλι μαριναρισμένο σε λαδόκολλα είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή