Κοντοσούβλι Μετσόβου

2014-04-11
κοντοσουβλι Μετσοβου
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:40 h
  • Έτοιμη σε : 1:45 h

Το κοντοσούβλι Μετσόβου ψήνεται συνήθως στη λαδόκολλα και είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις και στο σπίτι σου!

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας για κοντοσούβλι
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανό
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά θυμάρι
  • 1 κουταλιά ρίγανη

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρέας

Βήμα 2

Μαρινάρουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον

Βήμα 3

Βάζουμε το κρέας στη λαδόκολλα και το κλείνουμε καλά έτσι ώστε τα κομμάτια του χοιρινού να είναι κολλημένα μεταξύ τους

Βήμα 4

Ψήνουμε στους 180ο βαθμούς για 1 ώρα και 40 λεπτά

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι Μετσόβου είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.5 / 5)

3.5 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή