Κοντοσούβλι μοσχαρίσιο

2014-04-12
κοντοσουβλι μοσχαρισιο
  • Σερβίρεις : 6-8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:30 h
  • Έτοιμη σε : 1:35 h

Το κοντοσούβλι μπορεί να γίνει με συνδυασμό κρεάτων αρνιού, κοτόπουλου αλλά και με μοσχάρι. Δοκίμασε μια τέλεια συνταγή για κοντοσούβλι μοσχαρίσιο!

Υλικά

  • 1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο για κοντοσούβλι (φιλέτο)
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 κούπα κόκκινο κρασί
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι και περιχύνουμε με το κρασί

Βήμα 2

Περνάμε το κρέας και τις ντομάτες

Βήμα 3

Βάζουμε τη σούβλα (ή τα μικρότερα σουβλάκια) σε μια λαδόκολλα μαζί με το σκόρδο και το κρεμμύδι

Βήμα 4

Τυλίγουμε τη λαδόκολλα καλά και ψήνουμε στο φούρνο για μιάμιση ώρα περίπου

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι μοσχαρίσιο είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή