Κοντοσούβλι ρουμελιώτικο

2014-04-11
Κοντοσουβλι ρουμελιωτικο
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:000 h
  • Έτοιμη σε : 2:10 h

Μια παραδοσιακή συνταγή για κοντοσούβλι ρουμελιώτικο που θα λιώνει στο στόμα και θα δώσει πολλές μυρωδιές στο πασχαλινό τραπέζι!

Υλικά

  • 3 κιλά χοιρινό κομμένο για κοντοσούβλι (σπάλα)
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 κουτ.σούπας ρίγανη

Διαδικασία

Βήμα 1

Από το προηγούμενο βράδυ έχουμε ανακατέψει σε ένα μπολ το κρέας με όλα τα υλικά

Βήμα 2

Σκεπάζουμε και αφήνουμε όλο το βράδυ να μαριναριστεί

Βήμα 3

Βάζουμε το κρέας σε 2 σούβλες χωρίς να κολλάει το ένα πάνω στο άλλο

Βήμα 4

Ψήνουμε στα κάρβουνα για περίπου 2 ώρες

Βήμα 5

Το κοντοσούβλι ρουμελιώτικο είναι έτοιμο!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή